FILOZÓFIÁNK

 

Inspirálni akarjuk a munkavállalókat és vezetőket is arra, hogy a kerékpározásra, mint a fenntartható és egészséges életstílus egyik elemére tekintsenek. Hiszünk benne, hogy a kerékpár egyszerre divatos, praktikus és kényelmes közlekedési eszköz.

 

 A BikeFm üzleti filozófiáját és termékeit bemutató részletes kiadvány (

 - Miért jó befektetés a kerékpározás céges támogatása?

 - Közlekedési és humán erőforrás kiadások csökkentése?

 

 

A BikeFm - nél arra koncentrálunk, hogy a munkavállalók és a cégvezetés igényeit legmagasabb színvonalon kielégítsük, és támogassuk a modern közlekedők városi életstílusát. A kiválóságra törekvés a legfőbb hajtóerőnk, és ez minden tevékenységünkben tükröződik.


Hozzá kívánunk járulni a zöldebb, egészségesebb és élhetőbb budapesti környezethez, azáltal, hogy a klasszikus közlekedési módot a stílustudatos városi közlekedők preferált választásává tesszük.

 

Partnerünk a nagyvállalati kerékpáros program kialakításában és megvalósításában a Magyar Kerékpárosklub, Magyarország vezető kerépáros civil szervezete. 


DESIGN 

 

A tökéletes dizájn kialakításához az apró részletekre történő odafigyelés szükséges, különösen kerékpározás terén, mert egyszerre kell megfelelni a stílussal, minőséggel és funkcionalitással szembeni kritériumoknak. Büszkék vagyunk arra, hogy az aktuális piaci kínálatból mindig a legjobb minőségű termékeket választjuk ki, és fejlesztjük tovább megrendelőink igényei szerint. Külön figyelmet fordítunk arra, hogy a magyar kerékpárgyártók termékeit versenyképesebbé tegyük.Előnyben részesítjük a letisztult formatervezési megoldásokat, az egyszerű, mégis elegáns kerékpárokat.

 

Uraknak

Hölgyeknek

 


 

MINŐSÉGRE TÖREKVÉS

 

Termékeink és szolgáltatásaink fejlesztésekor, és partnereink kiválasztása során a legmagasabb minőségre törekszünk, hogy a legjobbak legyünk kerékpáros flottakezelésben. Alacsony szervizigényű, és ellenálló kerékpárokat választottunk ki, amelyek tartós használat során is megbízhatóan működnek.


Szolgáltatásainkat a legjobb nemzetközi gyakorlatra a holland, dán, német és angol tapasztalatokra alapozva fejlesztettük, és ez alapján határoztuk meg a legfontosabb fejlesztési célokat tartalmazó akciótervet magyar cégek számára.

 

Hosszú távú kapcsolatot alakítottunk ki a kerékpáros világ meghatározó szereplőivel:

 

  • Magyar Kerékpárosklub (segítjük a Bringázz a munkába kampányt)
  • Kerékpáros Magyarország Szövetség
  • Kerékpárboltok
  • Biztosítók
  • Kerékpáros közösségek és civil szervezetek

 

ÜZLETI MEGOLDÁSOK


Üzleti vállalkozások és az alkalmazottak közös célja, hogy stresszmentesen közlekedhessenek a munkavállalók, és egészséges életmódot folytassanak

 

A céges kerékpárflotta kialakítása jótékony gesztus a munkavállalók felé, ami erősíti az alkalmazottak és vezetők elkötelezettségét a cég iránt, miközben költsége teljes egészében levonható az adóalapból.

 

 

Köztudott, hogy egészséges testben könnyebben megőrizhetőek az egészséges és motivált személyiségjegyek. A kutatások szerint már napi fél órás rendszeres kerékpározás is jótékony hatással van az egészségre, kedvezően befolyásolja a koncentrációs-, munkaképességet, általános közérzetet, nem utolsó sorban csökkenti a cég egészségmegőrzéshez és betegség miatti távollétekhez kapcsolódó kiadásait.

 

Egy céges autó árából akár 50 kerékpárból álló flotta is finanszírozható, ami modern „lapos szervezeteknél” a csapatszellemet és együttműködési hajlandóságot erősíti. A kerékpár független a torlódásoktól és a tömegközlekedési sztrájkoktól, így az üzletmenet folytonosság szempontjából előnyös, hogy a munkakezdés, és találkozók időpontjai kiszámíthatóbbakká válnak.

 

A céges kerékpárflottát egyedi igényekre alakítjuk, hogy a kerékpár megjelenése, színe, logoja igazodjon a cég filozófiájához, arculati politikájához, és a vállalkozás mozgó névjegykártyájaként szolgáljon. Ezáltal a kerékpáros flotta egy költséghatékony és széndioxid-kibocsátástól mentes mozgó marketing eszköz is egyben.

 

Szolgáltatási csomagunkat úgy alakítottuk ki, hogy a kerékpárflotta bevezetése, működtetése és adminisztrációja a legalacsonyabb költséggel és munkaráfordítással járjon mind a cégnek, mind az alkalmazottaknak. A kerékpáros munkavállalókat számos apró, de fontos szolgáltatással segítjük, kerékpáros biztosítást nyújtunk, kerékpárszevizünk házhoz megy, felvértezzük kollégáit személyiségükhez leginkább illő, biztonságos vezetéstechnikai módszerekkel.

 

A BikeFM létrehozója és működtetője:

 

Handkraft Kft..

1133 Budapest

Hegedűs Gyula utca 106.

info@bikefm.hu