AZ AUTÓ ALAKÚ KERÉKPÁRTÁROLÓNK!

 

 

 

Share on Facebook

  

 

Kérjük, kattinson a képekre a nagyobb felbontású képekért.

 

Akvárium Klub- Erzsébet tér, Budapest

Az Akvárium Klub számára alakítottuk ki Wagenfahrrad típusó kerékpár tárolónkat.  Az autók szennyezik a levegőt, dugókat okoznak és rengeteg helyet foglalnak el. A magyar szabványok szerint egy autóparkolóhely 10 bicikli tárolására elegendő.

 

TOVÁBB: a formatervezett kerékpártárolókhoz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megosztom

 

 

 

 

 

5 nyomós érv a kerékpáros közlekedés vállalati ösztönzése mellett 

 

 

TOVÁBB

 

 ÚJ:Kiss-Dobronyi Bence - Torda Ádám (2012): A kerékpárral történő munkába járás ösztönzése vállalati környezetben - Motivációs eszközök a fenntarthatóság szolgálatában (TDK dolgozatI)

NE KELJ KORÁN FELESLEGESEN!

Ha még nem próbáltál bicajjal munkába menni, biztos, hogy te is gyakran ülsz a reggeli csúcsforgalomban az autódban vagy a zsúfolt buszon. És amikor megérkezel végre, úgy érzed, még el sem kezdődött a munka, de máris lefáradtál. Este pedig, ha letteted a lantot, fáradtan és idegesen próbálsz hazakecmeregni a városban.

 

 

Vess véget ennek a rémálomnak! Hidd el, ha egyszer kibróbálod a biciklit, rájössz, hogy az utazás nem feltétlenül jár pokoli kínokkal! Ráadásul ha frissen érkezel a munkába, a teljesítményed is javul, és hamarabb megbirkózol a feladatokkal, mint eddig. Innen pedig már egyenes út vezet a felívelő karrierhez!
 
Lehet, hogy elsőre hihetetlenül hangzik, de jónéhány kutatás bizonyítja, hogy a kerékpárral járók jobban teljesítenek a munkahelyükön, és egész nap kiegyensúlyozottabbak, vidámabbak, mint az autósok. Pattanj nyeregbe, és meséld el a kollégáidnak, milyen érzés, ha reggel tovább alhatsz, és nem lógatod az orrod egész nap! Ha pedig bejön a dolog, meséld el a főnöködnek is, hogy nemcsak a hangulat lesz jobb, de spórolhat is a cég, ha egy igazi biciklis flottát tart fenn!

BIKE FM. A HIÁNYZÓ LÁNCSZEM

 

Duna Plaza Zrt.

A Duna Plaza vezetősége az irodaház dolgozóinak 50 férőhelyes, biztonságos és kerékpárosbarát London típusú kerékpártárolót létesít a bevásárlóközpont garázsában.Ezt a megbízásunkat különösen fontosnak érezzük, mert a nagy irodaházak kerékpáros megközelíthetősége sokakat az autók üléseiből a kerékpár nyergébe ültethet.

 

 

 Kerékpártároló átadása: 2011. szeptember, Budapest

 

 További referenciák megtekintése

 

 

 

 

 

A  londoni befektetési bank már rájött, hogy magas profitot hoz a kerékpáros befektetés.

Fektessen Ön is be, és rendeljen a BikeFM-nél infrastruktúrát!

Időjárás előrejelzés