Céges kerékpárflotta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

BikeFM Céges kerékpár árlista (16. oldal)

 

 

 

 

 

A céges kerékpárflottát egyedi igényekre alakítjuk, hogy a kerékpár megjelenése, színe, logoja igazodjon a cég filozófiájához, arculati politikájához, és a vállalkozás mozgó névjegykártyájaként szolgáljon. Ezáltal a kerékpáros flotta egy költséghatékony és széndioxid-kibocsátástól mentes mozgó marketing eszköz is egyben. 

 

kerékpár flotta

 

 

...mert jó reklám ...mert környezetbarát

...mert olcsóbb ...mert adóelőnyöket, olcsóbb adminisztrációt biztosít
   
...mert barátságos ...mert trendy

 

 

  • Reklámlehetőség

 A Magyar Reklámügynökség felmérése szerint a kerékpár az egyik leghatékonyabb, Ambient, azaz nem hagyomás reklámeszköz.  Fiatal korosztályok jól célozhatóak az izgalmas Ambient eszközökkel, ebben a célcsoportban a legnagyobb a tetszés aránya. Magyar Reklámszövetség felmérése, a kerékpár és más Ambient reklámeszközök hatékonyságáról.

  • Környezetbarát

 Az ISO20000 minőségbiztosítást csak azok a cégek nyerhetik el, amelyek egyszerre hatékonyak, biztonságosak és környezetbarátak. Figyeljen az új trendekre, és csatlakozz a zöldülj és gördülj trendhez.

  • Csökkenő adminisztrációs kiadások

Hozzáértő munkatársaink pontosan ismerik a kerékpárokra vonatkozó jogszabályokat, napi kapcsolatban állnak a legnagyobb szervizekkel, ami a cég adminisztrációs és működési költségének csökkenésében jelentkezik. 

  • Kedvezmények

Flottánk méretéből adódóan jelentős kedvezményeket érünk el a járulékos költségeknél, például a kerékpárok bérleti tarifáinál, vagy a szerviz- és biztosítási díjaknál. A kedvezményeket teljes egészében továbbadjuk ügyfeleinknek. A kerékpárért fizetendő havi bérleti díj állandó, jól tervezhető kiadást jelent, költségkén elszámolható, így még a cég mérlege is javul. 

  • Adóelőnyök

A fenntartással kapcsolatos kiadások, például a szervizdíj, a biztosítás, az évszaknak megfelelő karbantartás - költségként elszámolhatóak, így jelentős adóelőnnyel népszerű juttatási forma kínálható munkatársainak.